22

ное

ribbon

“Wizz Air” – купете си място и за краката!

Публикувано в: България;
От: pointburgas

Вчера известната авиокомпания “Wizz Air” обяви впечатляваща екстра за своите пътници. Срещу допълнително заплащане, те ще получат повече пространство и ще могат спокойно да протегнат краката си по време на полет.

Ето и цялото съобщение:
“Wizz Air” представя услугата “WIZZ Reserved Seat” за допълнително подобряване на удобството при пътуване и опцията “Wizz XXLong” допълнително пространство за краката с включено качване с предимство, съобщиха от пресслужбата на компанията.

“Wizz Air Reserved Seat” (запазено място) с включено качване с предимство: Закупуването на тази услуга, улеснява качването на борда и гарантира място, разположено на първите две редици в самолета. Ð’ добавка се предоставя качване с предимство, което намалява времето за изчакване преди качване, както и възможността да сте сред първите, напуснали самолета.

“Wizz XXLong” предлага допълнително пространство за краката с включено качване с предимство. Запазеното място с допълнително пространство за краката, дава възможност за достъп до една от най-удобните седалки в самолета.

От 21 ноември 2011 г. качването с предимство Wizz Xpress също е добавено към XXLong и предостява възможност да сте сред първите на борда.“


Подобни публикации