2

авг

ribbon

БСУ се включи в Spirit-а

Публикувано в: Справочник;
От: pointburgas

Бургаският свободен университет активно ще участва на един от щандовете на Европейската комисия (ЕК) по време изложението на инициативата „Младежта в движение“, което започва вечерта преди SPIRIT of Burgas. Ð’ специално построена шатра – до Морското казино – ще се предоставя информация за европейските програми за образование, обучение, мобилност, доброволчество и заетост, реализирани в България. Ð’ официалното откриване на изложението днес взе участие и доц. д-Ñ€ Милен Балтов, зам.-ректор на БСУ.
Пълният текст »


28

юни

ribbon

БСУ награди президент на португалски университет

Публикувано в: Справочник;
От: pointburgas

На официално посещение в Бургаския свободен университет е делегация от Политехническия университет в Бежа, Португалия, водена от Президента на университета проф. Вито Кариока. Визитата е в рамките на двустранно споразумение за обмен на студенти и преподаватели по програма „Еразъм“, подписано между двата университета преди повече от 12 години.
Пълният текст »


29

май

ribbon

С българска роза посрещниха посланик Отие във Френската

Публикувано в: Справочник;
От: pointburgas

С червена българска роза и традиционните хляб и сол учениците от Гимназията за романски езици “Г. Ст. Раковски” – Бургас посрещнаха Н.Пр. Филип Отие, посланик на Република Франция у нас. Дипломатът е у нас, след като зае поста на предшественика си Етиен дьо Понсен, но за първи път гостува в Бургас и на Френската гимназия.
Пълният текст »


16

мар

ribbon

Борса ориентира кандидат-студентите в Бургас

Публикувано в: Справочник;
От: pointburgas

22 български университета участват в кандидатстудентска борса 2012, която се провежда в Младежкия културен център в Бургас. Тя бе официално открита от Йорданка Ананиева, зам.-кмет и доц. Петранка Пипева, зам.-ректор на университет “Проф. д-Ñ€ Асен Златаров”.
Пълният текст »