20

мар

ribbon

Уволниха бургазлийка от зам-министърско място

Публикувано в: България;
От: pointburgas

За заместник-министър на околната среда и водите е назначена Малина Крумова, а от същия пост е освободена бургазлийката Ивелина Василева. Това е само една от промените при заместник-министрите, служебното правителство подмени общо 19 такива позиции. Василева се спряга за водач на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в Бургас.

В МВР от поста си е освободен заместник-министър Веселин Вучков, а длъжността заместник-министър е възложена на Филип Гунев. Заместник-министри на труда и социалната политика стават Ваня Стойнева, Иванка Шалапатова и Петър Стоянов. От поста й е освободена заместник-министър Зорница Русинова.
Божан Стоянов, Ирена Младенова и Виолета Лорер са назначени за заместник-министри на икономиката, енергетиката и туризма, Снежана Благоева – на земеделието и храните, Мариана Банчева – на образованието, младежта и науката, Йордан Йовчев – на физическото възпитание и спорта, Ася Давидова и Антон Лазаров – на отбраната, Лидия Нейчева и Мирослав Ненков – на здравеопазването, Димитър Бонгалов – на правосъдието, Албена Лазарова – на транспорта, информационните технологии и съобщенията, проф. Мила Сантова и Деяна Данаилова-Станилова – на културата.
От постовете им са освободени заместник-министрите на отбраната Августина Цветкова и Валентин Радев, на физическото възпитание и спорта – Лазар Каменов, на земеделието и храните Светлана Боянова, на здравеопазването Минчо Вичев, на образованието, младежта и науката Милена Дамянова, на културата Георги Стоев.


Подобни публикации