5

сеп

ribbon

Двама загинали и чeтирима ранени при тежка катастрофа край Бургас

Публикувано в: Бургас; (19) прочитания
От: pointburgas

Тежка катастрофа е станала тази сутрин край Бургас, съобщиха от областната дирекция на КАТ. При челен сблъсък между две коли са затинали двама души, а четирима са ранени. Районът е отцепен за автомобили. Изясняват се причините за инцидента.

Инцидентът е станал на разклона за Долно Езерово в посока към “Лукойл Нефтохим”. Към 6.55 часа в района на кръстовището е възникнал челен сблъсък между лек автомобил „Ауди”, в който се е возил само водачът и лека кола „Фолксваген”, в която са пътували петима души.

И двата автомобила са с бургаска регистрация. В резултат на удара са загинали двама души от автомобила „Фолксваген”. Те са от село Свобода и село Камено, Бургаско. Ранени са останалите, пътували в този автомобил, както и водачът на „Аудито”. Извършват им се прегледи в бургаската болница.

Причините за тежката катастрофа са в процес на установяване, но вероятно се касае за отнемане на предимство от страна на единия автомобил. Все още няма информация за това дали някой от двамата водачи е употребил алкохол.

Движението е отбито през Долно Езерово.