2

фев

ribbon

Обявиха победителите в студентска научна сесия

Призьорите на университет “Проф. д-р Ас. Златаров” получиха и парични премии, макар и скромни

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

36 студенти и докторанти се включиха в тазгодишната студентска научна сесия на бургаския университет “Проф. д-Ñ€ Асен Златаров”. Първо място сред студентите завоюва Росица Манолова от катедра „Физикохимия” към Факултета по природни науки с научен ръководител проф. Влаев. При докторантите с първа награда се окичи Емилия Иванова от катедра „Технология на материалите и материалознание” към Факултета по технически науки с ръководители доц. Турманова и И. Димитров.

Второ място журито присъди на Владимир Кирилов от катедра „Неорганична и аналитична химия” към Факултета по природни науки с ръководител К.Станчева и на Никола Тодоров – катедра „Екология и опазване на околната среда” към Факултета по природни науки с ръководители П. Пенчев, Д. Тодорова при студентите, и на Десислава Николова- катедра „Химично инженерство” към Факултета по технически науки с ръководители доц. Добруджалиев, Б. Иванов от групата на докторантите.

Трето място си поделиха студентът  Илиян Колев от катедра „Химично инженерство” към Факултета по технически науки с ръководители доц. Добруджалиев и проф. дтн П. Петков, както и Красимира Янева от ЦНИЛ, секция „Молекулярна спектроскопия” с ръководител Данчо Бенев.

Всички призьори получиха и парични премии от 100 до 200 лева в зависимост от класирането.


Подобни публикации