26

фев

ribbon

Кривоглед опосум предсказа “Оскар” за Натали Портман

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

Най-прочутият обитател на зоопарка в Лайпциг – кривогледият опосум Хайди, направи своята първа прогноза за притежателите на наградите “Оскар”.  Прочутата самка вече предсказа резултатите от връчване на статуетките в категорията “Актриса на годината”, съобщава “The Daily Telegraph”.

Хайди е избрала победителката по време на телемост от студиото на американската телевизионна програма”Jimmy Kimmel Live!”. Пред опосума били поставени копия от статуетката Оскар с прикрепени към тях фотографии на номинираните актриси Животното трябвало да направи своя избор, докосвайки фигурата с лапа.

По време на сеанса Хайди е предсказала победата на актрисата Натали Портман за ролята й на балерина във филма на Дарън Аронофски ” Черният лебед “.  За “Оскар”-а ще спорят още актрисите Анет Бенинг,  Никол Кидман, Дженифър Лоуренс и Мишел Уилямс.

Изборът на Хайди, предсказала победата на Портман, потвърждава предположенията на кинокритиците и експертите, много от които смятат, че именно изпълнителката на ролята на балерината Нина  ще получи статуетката. За ролята си в този филм актрисата  е удостоена вече с няколко престижни кинонагради.

Решението  за това,  опосумът Хайди да предсказва резултатите от връчване на наградите на американската киноакадемия, е прието в началото на 2011 година. Обитателката на Лайпцигския зоопарк неофициално продължава делото на октопода Паул.

Връчването на наградите “Оскар” ше се състои в нощта срещу понеделник – 28 февруари.


Подобни публикации