15

юни

ribbon

И Сънито се уреди със „синя” зона

Публикувано в: България;
От: pointburgas

От днес и Слънчев бряг се сдоби със „синя” зона за платено паркиране на територията на комплекса. Зоната ще функционира до края на туристическия сезон. Цените за паркиране в синята зона ще бъдат 1,50 лв. на час, а водачите ще могат да заплащат таксата единствено чрез изпращане на SMS. Паркиране в синята зона в Слънчев бряг ще е възможно от 10 до 24 ч. всеки ден. От полунощ до 10 часа на следващия ден паркирането ще бъде свободно, но паяци и инспектори ще дебнат за нарушители.

Въведените през миналата година забрани за движение на голф колички и електрически моторчета по алеите в курорта остават.
Тарифата за таксиметров превоз в Слънчев бряг е определена на 3,60 на км, а при подаден сигнал за нарушение стикерът и лицензът на таксито ще се отнемат.
Със специален режим на движение остават колите, които зареждат ресторантите, хотелите и магазините в Слънчев бряг, като те ще носят специални стикери.
Близо 200 полицаи, командировани от цялата страна ще се грижат през трите най-натоварени месеца за сигурността и спокойствието на туристите в най-големия ни морски курорт.


Подобни публикации