22

ное

ribbon

Шарки и звездите на “Черноморец” посрещнаха най-малките си фенове

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Невероятни емоции и изненади преживяха петдесет деца от детска градина „Ханс Кристиян Андерсен“. Две групи с шестгодишни малчугани гостуваха на стадион „Лазур“ и поиграха с някои от най-ярките звезди на „Черноморец-Бургас“. В рамките на два часа децата истински се забавляваха във футболната атмосфера.

Домакините от „Черноморец-Бургас“ се бяха подготвили с много интересни игри и подаръци за всички гости. Първо децата бяха запознати с историята на клуба, някои от най-известните футболисти, както и с правилата на най-популярната игра. След това се проведе викторина с награди, при която всички деца получиха като клубни сувенири от талисмана Шарки.
Децата имаха възможността и да поиграят на стадиона с някои от футболистите на представителния отбор. Стоян Колев, капитанът Траян Дянков, Георги Терзиев, Ник Дашев и Тодор Паланков зарадваха малките привърженици, като играха с тях, раздаваха автографи и се снимаха заедно.


Като знак на благодарност децата бяха подготвили песни и стихове на своите домакини. Организаторите от клуба бяха подготвили кетъринг за всички. Накрая всички получиха по една синя фланелка с логото на „акулите“ и позираха за снимка.


Подобни публикации