11

май

ribbon

Филип Киркоров зарибява колега с апартамент в Равда

Приятелката на Серегй Лазарев се противяла на идеята

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Апарт-хотелът на Филип Киркоров край Бургас в най-близко време може да се попълни с още един знаменит собственик, съобщиха руски медии. Знаменитият певец с български корен, е предложил на колегата си Сергей Лазарев – популярен певец и актьор да закупи апартамент в “Емералд рисорт” в Равда, част от който е собственост на Киркоров.

Свои апартаменти в курорта вече имат известни имена от руския шоубизнес, като Лолита Милявска, Борис Мойсеев, скандалният продуцент Евгений Фридланд, композиторът Ким Брейтбург, Надежда Бабкина, Владимир Винокур.

В жилищния комплекс, отбелязват руските медии, цената за един квадратен метър варира от 2 до 4 000 евро. Апартаментите са с площ от 200 до 400 кв. м. На разположение на живеещите са басейн, няколко ресторанта, фитнес зала, подземен паркинг и главната забележителност – луксозен спа център в индонезийски стил.

Засега Лазарев не е отговорил на предложението, очаква се това да стане след финалите на “Евровизия” в Дюселдорф. Според информациите единствената пречка пред сделката била съпротивата на приятелката му – актрисата и телеводеща Лера Кудрявцева. Според нея било излишно да се купува имот в България, при положение, че сестра й живеела тук и двойката можела да почива безплатно през лятото на българското крайбрежие.


Подобни публикации