5

окт

ribbon

Бургас догонва София в платеното паркиране

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

С пет улици и със седем паркинга е разширен обхвата на “Синята зона” в Бургас с режим на платено паркиране, съобщиха от общината. Новите улици, които от вчера са част от синята зона са ул. “Странджа планина”, ул. “Константин Величков”, в участъка между ул. “Странджа планина” и бул. “Демокрация”, ул. “Поп Грую”, в участъка между ул. “Оборище” и бул. “Демокрация”, ул. “Юрий Венелин”, в участъка между ул. “Оборище” и бул. “Демокрация”, ул. “Иван Богоров”, в участъка между ул. “Оборище” и бул. “Демокрация”.

Пракингите, където също се плаща престоя на превозни средства, са паркинг в междублоково пространство пред бл. 32, паркинг в междублоково пространство пред бл. 32 и бл. 20; паркинг в междублоково пространство пред бл. 20, паркинг в междублоково пространство между ул. “Поп Грую” и ул. “Юрий Венелин”, паркинг в междублоково пространство между ул. “Юрий Венелин” и ул. “Иван Богоров”, паркинг в междублоково пространство между ул. “Константин Величков” и ул. “Иван Богоров”, паркинг в междублоково пространство пред бл. 104.
Така Бургас е на път ако не да догони, поне да се доближи до постиженията на столицата в повсеместното платено паркиране.


Подобни публикации