20

май

ribbon

Съпрузите кръстосват шпаги седем пъти дневно

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Двойките се карат средно 2 455 пъти в годината, което се равнява на около седем скандала дневно, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от онлайн застрахователната компания esure.

Анкетата е обхванала 3000 души с брак или във връзка. Авторите на проучването са установили, че най-често двойките се карат заради това, че половинката им не ги изслушва. Финансовите притеснения и мързелът са също сред основните поводи за скандал. Партньорите често влизат в спор и заради това кой ще гледа телевизия, за избора на вечерно меню и за хъркането. Сексът или по-скоро липсата на такъв, както и продължителността на половия акт са причина за около 88 скандала годишно.
„Всекидневните спречквания са неизменна част от една нормална, здрава връзка. Данните от настоящото проучване обаче показват, че двойките се карат около седем пъти дневно и макар често да е за дреболии, това не е малко. Съветът ни е партньорите да се опитват да запазят спокойствие“, казва Ники Селърс от компания esure.


Подобни публикации