16

яну

ribbon

Пияна баба кара в насрещното със 160 км/ч

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Възрастна пияна шофьорка кара 30 километра в насрещното платно в Англия. За късмет почти готовата трагедия не е станала. Полицаите били известени за бял автомобил, движещ се по магистралата Interstate 5 срещу движението и използвали сирени, светлини и високогоорители да спрат шофьорката, но тя не им обръщала внимание и карала на места със 160 км/ч, минавайки по всички ленти на насрещното движение. Тя дори успяла да избегне веднъж простряна на пътя й лента с шипове.
Доста от колите в обратната посока сигнализирали на идващите срещу тях за опасността и може би това спасило донякъде положението, въпреки, че няколко автомобила едва успели да избегнат челен удар.

Най-накрая, след изминаването на почти 30 км със скорости до 160 км/ч,  полицаите успели да спрат белия Lincoln LS с жената, блокирайки движението и простирайки лентата с шиповете по цялата ширина на магистралата.

Шофьорката, главна “героиня” в случката, била идентифицирана като Памела Дроусби, 60-годишна, от Олимпия. Тя била арестувана на място и откарана в затвора на графство Пиърс. Веднага била обвинена за управление на автомобил под влияние на алкохол и може би наркотици, и била освободена под гаранция. Автомобилът бил блокиран електронно и ще бъде освободен за движение, едва след като тя успее да си върне книжката.


Подобни публикации