13

сеп

ribbon

“Усмивка” прави кампания за бедни ученици

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

За втора поредна година сдружение „Усмивка“ – Бургас организира кампания за набиране на учебни помагала, раници, дрехи, обувки и парични средства с цел да се предотврати отпадането на деца от социално слаби семейства от училище. Кампанията се нарича „Отворено сърце” и ще се проведе в периода 05 – 17.09.2012 г., а също така от петък до неделя включително в Бургас Плаза Мол и Галерия Мол Бургас от 12:00 до 16:00 часа. Събират се средства пред магазините Carefour в двата мола и магазин Terranova в Бургас Плаза Мол.

Целта на кампанията е да се даде възможност на повече български деца да прекрачат прага на родното училище на първия учебен ден. Децата, на които ще бъдат раздадени тези средства са от български произход и ще бъдат предложени от Дирекция социално подпомагане към община Бургас, която ще ни предостави информация за тях.
Акцията ще завърши с благотворителна шоу програма, която ще се състои на 20.09.2012 година в Танцова академия – Бургас (срещу КАТ). Ще бъдат поканени всички спонсори, за да се запознаят с децата. На събитието ще се съобщи какви средства са били събрани и как те са били използвани.


Подобни публикации