27

сеп

ribbon

Пак отличиха ГРЕ-Бургас

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Със сертификат, подписан от министъра на образованието Сергей Игнатов, и със специален плакет бе отличен проектът „TOUS AMIS” („Всички заедно”), по който ученици и учители от Гимназията за романски езици “Г. Ст. Раковски” – Бургас работиха съвместно с партньори от Франция, Испания, Гърция, Люксембург и др. Наградата бе присъдена на проекта за значима проектна идея, ясна педагогическа концепция и модел на управление.

Това стана на проведените в Казанлък трациционните дни на програма „Коменски” и eTwinning в България. Участниците бяха запознати с програма „Европа 2020” и целите, насочени към образованието. Тържествено бяха връчени наградите на най-успешните проекти Партньорства по програма „Коменски” през изминалата година.

Призът за Френската гимназия бе връчен на нейния директор Радостина Георгиева лично от директора на Центъра за развитие на човешките ресурси Митко Шалев Той изрази надеждата, че училището ще продължи 12-годишната традиция да участва и активно да работи по секторна програма „Коменски”, като популяризира натрупания опит и увлича все повече ученици в реализирането на интересни и полезни идеи.


Подобни публикации