29

ное

ribbon

Млади музиканти свирят благотворително за изоставени деца

Малчуганите пък ще изпратят абитуриентите от музикалното училище през май

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Благотворителен концерт за децата от Дома за медико-социални грижи “Вяра, Надежда и Любов” ще изнесат на 2 декември учениците от Националното училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров”. Той ще се проведе от 17.30 часа в залата на кукления театър. Инициатори и организатори на събитието са талантите от 12А клас , чието приятелство с малчуганите от Дома датира от началото на миналата година.

Концертът ще бъде открит с изпълнение на любими детски песни и български народни танци, изпълнени от възпитаниците на „Вяра, надежда, любов”. Публиката ще чуе както класическа, така и съвременна музика изпълнена на пиано, цигулка, флейта, китара и тъпан.
Във вокалните изпълнения възпитаниците на музикалното училище са заложили на българската музика и ще изпълнят произведения на Емил Димитров, Тоника, Тони Димитрова и др.
Тази година децата от дом „Вяра, надежда, любов” ще бъдат специални гости на тържественото изпращане на абитуриентите от 12А клас в края на учебната година. Средствата, събрани от благотворителния концерт, ще бъдат предоставени на социалната институция.


Подобни публикации