10

яну

ribbon

Гарантират парите на бригадири в Щатите

Агенция ще компенсира инвестицията на неуспелите в САЩ

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Work and Travel програми на агенция Orange предлагат нова услуга. Тя се нарича Money Back Guarantee и предлага възстановяване на средствата за онези студенти, които не успеят да си възвърнат инвестираните пари в летните бригади в САЩ.
Така според агенцията по този начин хората, които заминават за първи път, ще са по-спокойни за лятото в чужбина.

Тазгодишните примамливи оферти на фирмите ­ посредници за работа зад Океана, са на базата на големия брой студенти, който се очаква да получи разрешение за временна виза. След отлива заради кризата преди две години експертите прогнозират за това лято около 9000 български младежи да излетят за бригада в Съединените щати.

За да могат да заминат, студентите трябва да заплатят програмата си, самолетния билет и да си подсигурят джобни. Крайната сума варира между $2000 и $2500. Около 7000 долара може да се заработят за 4 месеца в Щатите, колкото е и времетраенето на програмата Work and Travel. Така, след като се покрият всички разходи по заминаването и пребиваването там, на студентите остават около 5 хиляди долара. С тях те може да останат още месец в САЩ като туристи.


Подобни публикации