26

фев

ribbon

Бъдещ журналист грабна „Наградата на Декана“

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Четвъртокурсникът от специалност „Журналистика“ в Бургаския свободен университет Дончо Златев стана новият носител на „Наградата на Декана“, която се връчва на студенти от Центъра по хуманитарни науки за академични успехи, активна гражданска позиция и издигане авторитета на висшето училище. Лауреатът посвети своето отличие на покойната доц. д-р Цонка Люцканова от благодарност за нейната помощ и напътствия.

На специална церемония днес в зала „Изток“ на Бургаския свободен университет бяха обявени имената на отличените студенти. Със златен сертификат и плакет бе награден класираният на първо място Дончо Златев, със сребърен сертификат – Катина Лукова. Останалите номинирани за наградата на декана получиха грамоти.
Специално внимание бе оказано и на студентите от Хуманитарния център, стажували в общинската администрация. Зам.-кметът на община Бургас Йорданка Ананиева ги поздрави и отличи с грамоти за положеното старание по време на стажовете.
По традиция студентите на ЦХН избраха и Преподавател на годината, като за носител на приза бе определена доц. д-р Марияна Лазарова.


Подобни публикации