1

юни

ribbon

„Ритъм & Блус 2” на гости в Бургас

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

След три успешни сезона на авторската постановка на утвърдения и доказан в цял свят композитор и диригент mроф. Румен Цонев, следва и нейното логично продължение „Ритъм & Блус 2” . Втората част на виртуозния музикален спектакъл на почетния гражданин на Бургас ще гостува пред родна публика на 5 юни /неделя/ от 19.00 часа на сцената на Операта.

Новият театрален спектакъл ще открехне завесата и ще разкаже невероятни истории от живота на прочути композитори като Хендел, Бах, Моцарт, Бетовен, Шуберт, Шопен, Росини, Пучини, Сен Санс, Чайковски и Рахманинов. Музикалните произведения са изпълнени виртуозно, но и с лека закачка, от изключителния актьорски състав на Малък градски театър „Зад канала” Филип Аврамов, Албена Михова, Жени Александрова-Лечева, Симеон Бончев и др. Костюмите и сценографията са дело на Петя Стойкова.

Бургаските зрители, които посетят спектакъла, ще разберат защо нощната музика на Моцарт е малка, ще видят баланс на осем ръце, ще чуят песни на седем езика и не на последно място майсторски изпълнения на цигулка и пиано.


Подобни публикации