10

дек

ribbon

Бургаски талант посвети песен на изоставените деца

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

Младият бургаски изпълнител Иван Притъргов представи новия си видеоклип към песента „Родени без любов”. Видеото е дело на режисьора Стефан Бобойчев, автор на текста е Мариета Ангелова, музиката е дело на Алекс Нушев.

Идеята за песента е на Притъргов, а клипа е готов още края на лятото. Самата песен е по действителен случай когато приятел на Притъргов разбрал, че е осиновен. Черно-бялата лента е изцяло заснета в Бургас – в Морската градина и в театър „Адрина Будевска”. Ð’ него участват само непрофесионални актьори, измежду които и няколко деца.
В главната роля е Лалка Андреева, която също не е актриса. Тя се превъплъщава в ролята на жена, оставила детето си. Самият изпълнител твърди, че клипът е социален, но не цели да дава отговори, а по-скоро да задава въпроси.
След като официално бе представен на бургаските медии, клипът започва да се излъчва по една от големите музикални телевизии.
Иван Притъргов е на 26 години, няма музикално образование, но за първи път излиза на сцена още когато е на 12 години. Тогава печели наградата на публика и жури в конкурса за популярна детска песен „Сезони’. Това е четвъртата му песен.


Подобни публикации