7

юни

ribbon

Бургаска банда с нов клип

„Soundfull” представиха видеото пред приятели и музиканти

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

Клип на парчето „Face the crowd” представи бургаската рок – алтернатив група „Soundfull” в бар „Роял”. Да видят за първи път новото видео се събраха приятели на групата, музиканти и участници в клипа.  „Face the crowd” е създадена през 2010 година. Текстът е написан от Делян Мутафчиев, който бе част от бандата в първите й години. Музиката е композирана от фронтмена Димитър Трендафилов.

Клипът е изработен в студио „Ателие 056” от Красимир Марчев – Marchello, който е и режисьор, оператор и стилист на продукцията. Marchello е автор и на авангардния костюм, с които е облечен вокалът на групата Димитър Трендафилов.

Визията на видеото напомня чудноват и мрачен, странен сън. Той граничи със сюрреализма и с артистичната си приказна импресия докосва всички сетива. Зрителят ще може да усети дори мрачния аромат на призрачната гора, заяви при промоцията в бар „Роял” режисьорът на видеото.

Антония Паскалева, балерина от бургаската опера, се изявява в главната женска роля в клипа. При представянето тя сподели, че нито за миг не се е поколебала да се включи в проекта.

Промотирането на клипа ще продължи при участията на „Soundfull”  в страната. До края на годината предстои издаването на дебютния албум на групата.

Линк към видеото:


Подобни публикации