22

юни

ribbon

Шумен купон за Джулая в Бургас

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Най-интересното посрещане на Джулай морнинг винаги е ставало в Бургас. Така ще е и тази година. Със съдействието на община Бургас се подготвя атрактивна програма в две части. Първата част е дневна – през светлата част на 30-ти юни /събота/ в алеята между Гъбката и Казиното в Морската градина ще бъде подредена „Уличка на изкуствата”. Там ще има ръчно изработени бижута, парад на ретро автомобили, фотоизложба и безплатна прожекция на филма “HAIR” (КОСА). Атмосферата ще е като през 70-те години на миналия век, когато рокендролът беше млад.

Втората част е концертна и започва в 19.00 часа на Централен плаж. Там върху „Сцена под звездите“ ще звучи рок и блус музика, изпълнена от бургаски и гостуващи групи.
Това са : THE POMORIANS, ДЖАНГО ЗЕ, ВАСКО КРЪПКАТА И ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, СИЛУЕТ, СТОКХОЛМ, D’FAMILY, МАГИСТРИ, Специални гости : VLADDI и ЕВА Т., ROCK UP, BLACK FIRE, NO STATION STATION, BLACK ROMANCE, CHAINED ROSE.
Когато настроението достигне връхната си точка, ще бъде организирано масово пускане на летящи фенери. След приключването на концерта ще има DJ, който ще се погрижи купонът да не спира до изгрева на слънцето.


Подобни публикации