24

мар

ribbon

Убиха бивш президент на ФК “Нефтохимик”

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

След намушкване в корема, около10 часа тази сутрин, в бургаската болница е починал 30-годишният собственик на строителната фирма „Евробилдинг инженеринг” Георги Танев. До преди малко повече от месец и половина той беше президент на футболен клуб “Нефтохимик”. Танев бе и един от съдружниците във фирмата, която пое изграждането на новия МОЛ в Бургас – „Галерия“.

Танев е намушкан около 3.23 часа тази сутрин пред бар “Интрига” на улица “Лермонтов” 11. Това съобщиха от ОД на МВР. Прободната рана е била в коремната област. Въпреки спешната хирургична намеса, мъжът е починал вследствие обилната кръвозагуба.
От полицията уточниха, че има втори пострадал – мъж на 26 години. Той е намушкан в областта на гърба, но е без опасност за живота.
Задържан е предполагамият извършител – Д.С. (28 г.) от Бургас. Установяват се причините за инцидента. Задържаният е разпитван от сектор “Криминална полиция”. Най-вероятно става въпрос за битов скандал. Въпросното заведение има славата на свърталище на проститутки.


Подобни публикации