19

окт

ribbon

Със секскукли Сидеров осмя от Бургас платените социолози

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

По изключително нестандартен начин лидерът на АТАКА Волен Сидеров разобличи социолози и журналисти, обслужващи всички управляващи по време на прехода, включително и ГЕРБ. Това стана вчера по ТВ7, където националистът беше включен “на живо” от Бургас. Картината показа Сидеров, заобиколен от надуваеми секскукли, които представи с имената на известни социолози и журналисти.

“Край мен съм разположил известни наши социолози като Мира Радева от МБМД, Андрей Райчев от “Галъп”, Кольо Колев от “Медиана”, Юлий Павлов от Центъра за анализ и маркетинг”, както и журналистката Миролюба Бенатова от бТВ, която е просто за цвят тук, защото без нейното присъствие просто българското телевизионно пространство няма да е същото”, отбеляза Сидеров.

С този ироничен жест лидерът на АТАКА показа “същината на тези социолози и медиатори, които са обслужващи властта”. “Те приличат точно на тези кукли, много им отива и затова съм ги разположил за компания, тъй като без техните оценки няма как да мине една предизборна кампания”, саркастично заяви националистът.

На въпрос на водещата с какво тези хора са подразнили атакиста, след като Юлий Павлов му дава четвърто място към момента, Сидеров отбеляза: “Да, Центъра за анализ и маркетинг и за фелацио аз много го ценя, за мен неговата оценка е изключително меродавна. Само ще ви припомня, че през изборната 2006 г. същият център ме постави пак на 4-то или 5-о място, а аз бях на балотаж. Но иначе много ценя този център, както, разбира се, и другите агенции, които са около мен – “Галъп”, “Медиана”, МБМД – те всички са много меродавни и винаги са с отворена уста за нови предложения, които могат да подходят към тях.


Подобни публикации