20

фев

ribbon

Поредна кола задигнаха от “рент-а-кар” в Бургас

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Трета кола задигнаха от фирма за “рент-а-кар” в Бургас за седмица. След като преди 5 дни италианец нае 2 коли от фирма за коли под наем и не ги върна, в събота от МВР-Бургас съобщиха, че 37 годишен румънец е задигнал джип.

Ð’ Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение от 44 годишен бургазлия – собственик на фирма за «рент-а-кар услуги». От 16 февруари до 18 февруари, чрез договор е отдал под наем л.а. «Тойота Рав 4», на румънски гражданин. Към часа и датата на подаване на сигнала, автомобилът все още не е бил върнат във фирмата. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

На 14 февруари подобни две съобщения, за наети и невърнати автобили, бяха получени в Първо районно полицейско управление  в Бургас. Тогава договорите бяха сключени с лица, предоставили италиански паспорти за сключване на договорите. Издирването на двата автомобила – «Мерцедес C 200 CDI” и «Нисан Кашкай», и двата с бургаска регистрация, продължава от полицията.


Подобни публикации