21

авг

ribbon

Най-малките бургазлийчета със свой панаир

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Двудневен маратон с по десет часа забавления, игри и изненади, ще се проведе на 25-ти /събота/ и 26-ти август /неделя/ в Морската градина на Бургас. Открита сцена „Охлюва“ до КЦ „Морско казино“ ще създаде уникална празнична атмосфера за всички малчугани и техните родители, когато в часовете от 10:00 до 20:00 часа ще е времето на първия „Детски панаир“ – Бургас.

Децата ще получат възможност да разгърнат потенциала си в различни видове културно-развлекателни и възпитателни инициативи. Те ще могат да проявят способностите си в танци, рисуване, приложни занаяти и десетки забавни и познавателни игри.
Те ще готвят с Ути Бъчваров, ще създават оригами, пясъчни рисунки и стъклопис, ще пробват уменията си в макиажа, изработването на бижута, цветя от салфетки, детски играчки и много други.

Проектът се превръща в традиция след три поредни издания, но за първи път напуска границите на столицата. Досега панаирът е посетен от повече от 13 000 души, които обединяват усилията си да творят, спортуват и да се забавляват, заредени с много настроение.


Подобни публикации