21

авг

ribbon

Бургас си има и зумба кралица

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Усмихнати танцуващи хора, въздух, нажежен от позитивна енергия, здравословна тренировка извън стените на фитнес залата. На това станаха свидетели клиентите на мол Galleria Burgas в края на миналата седмица. Първият Zumba Latino Festival в Бургас се проведе в най-големия търговски център по южното Черноморие и събра десетки почитатели на фитнес манията, завладяла света в последните години.

В рамките на два дни професионалисти от Pure fitness и други спортни клубове в Бургас разясняваха тънкостите както на различните видове зумба, така и на регетон, бели денс и латино степ денс. Изключителен интерес предизвика „детският” вариант на зумба- Zumb Аtomic, където хлапета от 4 до 12 години направиха своите първи стъпки в модерната фитнес програма. Погледите събра най-малкият участник- Янислав Янев, който въпреки крехката си възраст от година и половина, не се даде на каките и танцува през цялото време.

Кулминация на фестивала бе изборът на зумба кралица. 17 участнички премериха сили и умения в оспорвана надпревара пред очите на професионално жури. След повече от час танци, първото място и короната на зумба кралица отиде при 24-годишната Мая Недева, която впечатли всички с гъвкавостта си в booty & bounce танците. Второто място спечели 38-годишната Дияна Колева ,а на трето място се класира 16-годишната ученичка от ГПЧЕ „Гьоте” Елица Константинова.


Подобни публикации