30

мар

ribbon

Младежки форум обявява фотоконкурс

Публикувано в: КултураБургас;
От: pointburgas

Фотоконкурс за млади таланти обяви Младежкият черноморски форум – Бургас . Той ще се проведе по иницатива на доц. Маруся Любчева, председател на УС на Черноморския институт.
Конкурсът е под наслов “Обърни се към морето”, а задачата му е да провокира интереса  на младите хора към морето и вдъхнови онези от тях, които обичат Черно море и искат да го запазят красиво, богато, полезно за хората от всички следващи поколения.

Чрез участие в конкурса младите хора ще могат да изразят  по оригинален и ефектен начин мнението си  по важни проблеми, свързани със съдбата на Черно море, както и ще допринесат за популяризирането и  развитието на инициативата на Черноморския институт  „Аз уча за морето”.

В конкурса могат да участват младежи на възраст  от 10 до 25  години  от България. Всеки има право да представи до пет озаглавени художествени фотографии. При участие с повече от три фотографии, те трябва да са тематично обвързани. Ще бъдат оценявани не само представените снимки, а и оригиналността на техните заглавия.

Класирането ще се извърши от специализирано жури, определено от организаторите. Творбите за участие в конкурса се приемат до 15 май 2011 г. на адрес:

Бургас 8000, Ул. „Фердинандова”5, ет.5, стая 507, Черноморски институт или e-mail: black_sea_institute@abv.bg

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 20 май 2011 год. по повод Европейския ден на моретата.


Подобни публикации