18

окт

ribbon

Меден рудник си има вече и покрит пазар

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Кметът на Бургас Димитър Николов и министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов откриха първия покрит пазар в комплекс „Меден рудник“. Под покрива на новия пазар има специализирани магазини за месо, риба, млечни продукти, хлебни и сладкарски изделия, магазин за цветя, агро аптека и кафе – сладкарница. Там са разположени още 16 щанда за продажба на пресни плодове и зеленчуци.

Пазарът предоставя на живеещите в к-с “Меден рудник” възможност да намерят на едно място всичко необходимо за трапезата. Тук те могат да закупят винаги качествени хранителни стоки, пресни плодове и зеленчуци, директно от производителя.
“Неотдавна на това място имаше десетки незаконни гаражи. Сега откриваме една ценна за комплекса придобивка, създадена съвместно от две общински фирми – “Общински пазари” и “Бургасинвест”. Ако тази услуга се търси, ще търсим и на други места в “Меден рудник” да направим такива покрити обекти”, заяви кметът Николов.
“Това, което се случва в Бургас, трябва да стане модел за цяла България. Честито и нека тук се продават най-хубавите български плодове и зеленчуци”, пожела министър Найденов.


Подобни публикации