24

окт

ribbon

Кметът Николов призова към подкрепа на бургаските отбори

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

В специално обръщение днес кметът на Бургас Димитър Николов призова бургазлии да подкрепят домакинските срещи на местните отбори. “Тъжно е да се играе пред празни трибуни. Бургаският спорт също изпитва своите временни трудности, но с нашата подкрепа той ще ги преодолее бързо”, подчертава Николов.

Пред бургаските състави предстоят шест отговорни срещи. Днес от 18.30 часа в спортна зала “Бойчо Брънзов” женският баскетболен отбор на “Нефтохимик” ще играе в дербито със силиня тим на “Дунав” – Русе. В събота от 18 ч. на стадион “Лазур” “Черномерец” посреща шампиона “Лудогорец” – Разград.

На 2 ноември волейболистите на “Нефтохимик” играят с “Монтана” от 18.00 часа в спортна зала “Младост”, на следващия ден баскетболистите на “Черноморец” приемат “ТЕСИ” /младежкия национален отбор/ от 18.00 часа в спортна зала “Бойчо Брънзов”. На 4 ноември от 14.30 часа на стадион Лазур футболният “Нефтохимик” срещат “Шумен”, а дамите от “Бургос Лейдис” ще се изправят срещу “Екомет 90” на 18 ноември от 14.00 часа на стадиона в Долно Езерово.


Подобни публикации