15

фев

ribbon

Италианец удари 2 “рент-а-кар” фирми в Бургас

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Италианец, взел под наем две коли в Бургас, е обявен за общодържавно издирване, съобщиха от областната дирекция на МВР в Бургас.
Ð’ понеделник, около 16.30 часа в Първо районно управление “Полиция” – Бургас е получено съобщение от 30-годишна бургазлийка, работеща във фирма за “рент-а-кар” ус-луги, за това, че за времето от 11 часа на 9 февруари до 11 часа на 12 февруари, чрез договор е отдала под наем личния си автомобил “Мерцедес C 200 CDI”, с бургаска регистрация, на 33-годишен италиански гражданин. Към часа и датата на подаване на сигнала автомобилът все още не е бил върнат във фирмата.

Около 20.30 ч. в понеделникв Първо Районно управление “Полиция” – Бургас е получено съобщение от 52-годишен бургазлия – собственик на фирма за “рент-а-кар”, за това, че за времето от 12.30 ч. на 9 февруари до 12.30 ч. на 12 февруари, чрез договор е отдал под наем лек автомобил “Нисан Кашкай”, с бургаска регистрация, на същия 33-годишен италиански гражданин.
Към часа и датата на подаване на сигнала и вторият автомобил все още не е бил върнат във фирмата. Автомобилите и наелият ги мъж са обявени за общодържавно издирване.


Подобни публикации