11

юни

ribbon

Зъболекарите пак на конгрес в Бургас

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

В продължение на три дни Бургс отново ще бъде домакин на най-значимия форум на Българския зъболекарски съюз – дванадесетия поред научен конгрес на организацията. Той ще бъде под мотото “Наука с аромат на липи” и е под патронажа на кмета на община Бургас Димитър Николов.

Управителният съвет на БЗС, като основен организатор на форума, си поставя амбициозната задача да съчетае в едно интересна научна програма, която да обогати професионално израстване на лекарите по дентална медицина в България, с нова по рода си социална програма, насочена не само към колегите, но към бургаската общественост в частност и към цялото българско общество.
В програмата на конгреса лекции ще изнесат осем изявени лектори от чужбина и седем от България. Богата лекционна програма по различни теми в денталната медицина, обмен на професионална информация между колеги и лектори и срещи между състуденти очакват всички участници в дните на Конгреса – 15.06-16.06.2012 г .
Традиционно Наученият конгрес на БЗС ще бъде съпроводен от голямо Дентално изложение, с над 50 фирми-изложители. Всички участници ще получат информация за най-новите тенденции и прогресивен опит в областта на медицината и денталната медицина.
За първи път постерната секция, неотменна и желана част на Научния конгрес на БЗС в Бургас, е достъпна за всички участници в рамките на двудневната програма на събитието. Участниците ще имат възможност да разгледат интересни казуси, практически решения, научни разработки в удобно за тях време в рамките на Конгреса.


Подобни публикации