7

мар

ribbon

Дамско ревю подкрепи благотворителна кауза

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Бляскаво модно ревю “LADY’S FASHION TRENDS” показа най-новите тенденции в дамския дрескод в навечерието на 8 март. Феерията от красота събра едни от най-красивите жени на Бургас в хотел „Приморец”. Осем очарователни модела, дефилираха с елегантните тоалети на Тонена”, “Zu Elelments”, “PHARD и бутик „ La Foi” пред видни естети на женската красота.

Сред гостите бяха бизнесмени, общественици, както и две очарователни лица – Мис България 2012 Габриела Василева и Мисис България 2012 Йордана Димитрова.В дефилето се включи и Полина Добрева, която тази година се окичи с титлата „Мис Бургас България”, както и плеймейтката Нели Вакъфова.
Интересен факт е, че това бе дебют на модния подиум направи Женина Трашливеа, световен шампион по гимнастика. Очарователната красавица се справи повече от впечатляващо в новото си амплоа. Водеща на церемонията беше актрисата Гергана Стоянова от нашумелия български сериал „Отплата” излъчван по Нова ТВ.
Събитието бе и с много хубава благотворителна кампания – подкрепа на борбата на рак на шийката на матката.
“Изключително съм доволна от интереса, който предизвика сред бургаските дами модното събитие в навечерието на празника на жената 8-ми март. Щастлива съм да споделя, че успяхме да съберем една прилична сума пари, която ще послужи за безплатни кеникологични прегледи за рак на шийката на матката. Кампанията е съвместно с „Комплексен онкологичен център” Бургас. Тук е мястото да изкажа моите най- сърдечни благодарности на д- р Радостин Дичев, който също прие при сърце добрата кауза”, заяви организаторът на модното ревю от страна на х-л „Приморец” Ваня Кирова.


Подобни публикации