29

мар

ribbon

Бургас отиде на крака при руските туристи

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

С възможностите за активна почивка, пълноценен отдих и изпъстрената с фестивали и събития културна програма, която предлага Бургас, се запознаха руските туристи. Това стана факт, след като делегация от община Бургас, водена от зам.- кмета Йорданка Ананиева представи за първи път потенциала на морския град в Москва.

Това се случи в рамките на 19-то поред издание на един от трите най-големи и престижни световни форума в сферата на туризма – MITT` 2012 „Пътешествия и туризъм“.
Щандът на Бургаската община бе част от общата визия на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма с обща площ от 521 кв. м. Акцентът в него бе върху предстоящите Великденски празници и възможностите за туризъм в нашата страна и Бургаския регион.
Бургас предизвика силен интерес от страна на руските туроператори и жители, като позната и обичана туристическа дестинация. Едни от основните запитвания на посетителите бяха свързани с възможностите за семейни почивки и детски лагери в Бургас. Над 40 представители от различни страни са заявили интерес за взаимно сътрудничество и съвместни инициативи с делегацията от община Бургас.


Подобни публикации