28

ное

ribbon

Бургаските хали възкръсват в новия мол

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Емблематичните хали на Бургас ще възкръснат за нов живот в новостроящия се мол „Странд”. Той единствен ще предложи на своите посетители хали със свежи продукти от най-добрите местни производители в бургаски регион. „Продължавайки да демонстрира желанието си да подкрепя местната икономика и търговия, „Странд” Бургас отделя площ от 1 декар за продажба на пресни хранителни стоки от местни производители, предлагащи най-свежите органични плодове и зеленчуци, тестени изделия, както и рибни, месни и млечни продукти”.

Хранителните хали ще се намират на приземното ниво на „Странд” до главния вход откъм паркинга на центъра и в непосредствена близост до зоната за забавление. Халите ще бъдат разделени на отделни щандове, всеки от които ще предлага различен вид продукт или услуга, давайки възможност на местните производители да предлагат продукцията си директно на потребителя по един традиционен начин, навявайки спомен за класическите взаимоотношения между производител и клиент от миналото.
„Странд” се издига зад магазин „Метро”. Той е уникален за страната, защото имитира централна градска улица със зелени площи и бягаство от затворените пространства на традицонните молове.


Подобни публикации