11

дек

ribbon

Андреа Пелегрини ще журира „Мис Бургас“2010

Това е най-голямото модно събитие в Бургас за годината

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Анреа Пелегрини, директор на една от най-големите модни агенции в Милано – „TNT models management“, пристига в България специално за конкурса „Мис Бургас”. Той бе поканен лично от продуцента на конкурса Галина Димитрова.
Италианецът  ще бъде претседател на журито. Пелегрини ще връчи на победителката едногодишен договор  за професионална реализация на световният подиум .
Конкурсът ще се проведе на 15-ти декември в Гранд хотел “Приморец” . Организатор на събитието е бургаската модна агенция G.I.D. Models. „Мис Бургас” ще е първото голямо модно събитие, както за агенцията, така и за региона.
Към програмата на събитието ще се присъедини и бургаският изпълнител Иван Притъргов, който ще представи последната си песен „Родени без любов“, силно свързана по тематика на социалната кауза на конкурса. Изпълнителят на „Опасна игра“ се отзова на поканата от организаторите – напълно безвъзмездно, за да подкрепи проекта.
Гостите на събитието ще имат възможност да видят последната колекция на дизайнерката Елена Дойчева, изработена специално за повода. Участничките ще дефилират с изящните рокли на известната варненска дизайнерка през последният кръг на конкурса.


Подобни публикации