• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

19

май

ribbon

“Славейковци” пак яхнаха колелата

Велопоходът на бургаското училище става традиционен

Публикувано в: Образование; (89) прочитания
От: pointburgas

В съботния ден бургаското основно училище „П.Р.Славейков” отново проведе велопоход под надслов „Бъди толерантен на пътя”. Популяризирайки каузата „Велосипедът – транспортно средство за активен и здравословен живот”, ученици и учители с много ентусиазъм изминаха около 9 км по чудесните велоалеи в Бургаската Морска градина. Пример даде с личното си участие госпожа Йорданка Ананиева – заместник-кмет на Бургас.

За безопасността на всички участници във велопохода се погрижиха служители от Дирекция „Обществен ред и сигурност” на общината. Събитието завърши с успешно финиширане, излъчване на най-толерантен велосипедист и много положителни емоции. Всички участници си пожелаха велопоход да стане традиция, а в следващото му издание маршрутът да е до кв. Сарафово.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени