30

май

ribbon

„Бургас – културният кръстопът“ спечели PR Приз 2013

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Дейзи Коляндова, третокурсничка „Връзки с обществеността” в Бургаския свободен университет спечели Първо място в студентската категорията на Националния конкурс PR Приз 2013.

Проектът „Бургас – културният кръстопът“ се конкурираше с още 5 студентски предложения от различни университети. Той впечатли международното жури със своята мащабност, амбициозност и креативност. Седеммесечната кампания, представена от Дейзи, представлява комуникационен план, свързан с кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата – 2019.
„С този проект исках да представя моята идея за начина, по който Бургас да популяризира кандидатурата си за Европейска столица на културата“, каза възпитаничката на БСУ. Тя допълни, че участието в PR Приз е вълнуващо изживяване, което с удоволствие би повторила.
За пета година студент на БСУ печели първа награда в категорията „PR на студентски проект“. С тази своя оценка авторитетното жури на конкурса потвърждава, че обучението по връзки с обществеността в БСУ е изключително качествено и практически ориентирано.
PR Приз е единственият конкурс в областта на връзките с обществеността, който дава възможност на студентите да се изявят на професионален форум.


Подобни публикации