30

ное

ribbon

Секс война се разрази между Дания и Швеция

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Чрез медиите, а вече и по официален път Дания и Швеция започнаха да водят “война” за да изяснят “кой, какво и кога” е казал, предаде “ПлюсИнфо”. Целият спор тръгна заради сексуалните отношения между граждани на двете страни.

Наскоро Шведската национална организация за сексуално образование научила в анкета, че голяма част от шведското население преминава границата на Дания “единствено” за да се възползва от сексуалните услуги, които в страната понастоящем са забранени.

Напрежението между двете скандинавски страни бе раздухано и от шведските медии, които призоваха гражданите на страната да бъдат предпазливи при секса си с датчани.

Според анкетата, която проведе организацията RFSU (Национално сдружение за сексуална образование) в Швеция цели 56% от общо 457 анкетирани са заявили, че през миналата година са имали сексуална връзка с някой, който живее в Дания.

“Шведите явно искат да пътуват в Копенхаген и да се насладят на многото сексклубове, салони за масаж и суйнгър клубове”, съобщава шведския вестник “The Local”.

Междувременно датските медии “бойкотират” тези информации като посочват, че това са измислени числа.


Подобни публикации