17

яну

ribbon

Отслабвайте на 28 години

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Ако искате да постигнете успех в борбата с излишните килограми, най-подходящата възраст за това е 28 години, пише в. “Дейли мейл”, позовавайки се на резултатите от британско проучване, обхванало 3000 жени на възраст над 30 години. Изследването показва, че най-голям успех с диетите постигат жените на 28 години.

Те отслабват по-бързо, защото имат повече време и воля от дамите в другите възрастови групи. На тази възраст жените освен това са по-загрижени за теглото си и са по-фокусирани върху целите си да свалят излишните килограми.
Жените, прехвърлили 30 години, често са твърде заети, за да контролират теглото си. След 40 и 50-годишна възраст повечето дами вече са изгубили интерес да поддържат перфектен външен вид.
“Ð’ наши дни жените се омъжват по-късно, отколкото преди години. Много 28-годишни дами все още не са обвързани, търсят подходящи партньори и водят активен социален живот. Това обяснява защо те постигат по-голям успех в здравословното хранене и поддържането на добра фигура”, казва Сю Бек, един от авторите на изследването.


Подобни публикации