2

мар

ribbon

Яворовци завършиха юбилея с празничен концерт

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Със заключителен спектакъл бургаското основно училище „Пейо Яворов“ отбеляза своя 50 – годишен юбилей в залата на НХК. Ð’ концерта взеха участие настоящи и бивши възпитаници на училището. Много красота и настроение имаше в песните и танците на учениците. Те не само развълнуваха публиката, но и отправиха към всички мъдри послания за приятелството, обичта и уважението между хората. Талантливи деца, успешни в реализацията си млади хора, завършили, но незабравили своите първи учители и началото по пътя на знанието, свързани от амбицията за утрешния ден.

Учителският колектив е успял да съчетае традиции и новаторство и най-важното – да стимулира развитието, творческите заложби и потенциала на всеки като знаещ, търсещ и мотивиран за себереализация и изява.
Изненада за публиката бе и участието на българската поп изпълнителка Росица Кирилова, която зарадва гостите с изпълнението на едни от най – емблематичните си песни.
Специални поздрави училището получи и от фолклорен ансамбъл „Атанас Манчев“, който разтърси залата с аплодисментите на публиката.


Подобни публикации