26

сеп

ribbon

“Световно образование” отново в Бургас

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

За втора поредна година форумът “Световно образование” започва от Бургас, като всяка година за безплатни консултации през него преминават над 500 ученици и техните семейства. Той ще се проведе на 29 септември, а негов домакин ще бъде зала “Бургас” на хотел “Приморец”. Форумът ще постави началото на кандидатстудентската кампания за чужбина „Прием 2013”.

Проявата ще бъде с участието на над 30 представители на водещи образователни институции от Великобритания, Швейцария, Холандия, Дания, Италия, Испания и др. По време на изложението ще работи лицензиран UCAS-център, от който бургаските кандидати за висше образование във Великобритания първи ще могат да се възползват и да се запишат във висше училище.
Центърът ще даде шанс на всички бургаски ученици от 12 клас с амбиции да учат в Оксфорд и Кеймбридж да реализират мечтата си като подадат документи за кандидатстване в двете елитни университетски групи, дни преди изтичане на крайния срок – 15 октомври.
Програмата на проекта включва и специализирани семинари с подробна информация за всички бъдещи кандидати, за кандидат-студентите от 12 клас и за родителите.


Подобни публикации