30

мар

ribbon

Най-големият кариерен форум гостува отново в Бургас

15 компании са заявили участие в бургаското издание на „Национални дни на кариерата“

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Във вторник в Бургаския свободен университет ще бъде даден стартът на четвъртото издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата 2012 – Добра Кариера, Добър Живот“. Във форума ще вземат участие 15 компании от цялата страна, както и представители на кариерния център на университета. За официалното откриване на бургаското издание на форума са поканени управителя на JobTiger Светлозар Петров, Христина Тошкова – Нестле България АД, Димитър Николов – кмет на община Бургас, Константин Гребенаров – областен управител на област Бургас.

Форумът се организира от компанията за HR услуги JobTiger, с традиционната подкрепа на най-голямата компания за храни и напитки – Нестле България АД. За девета поредна година компанията е генерален спонсор на „Национални дни на кариерата”.
В третата година на кризата най-голямото в страната кариерно събитие отново ще предложи работни и стажантски места на студенти и млади специалисти, които искат да стартират своята кариера в България. Това е единственото по рода си мащабно събитие в страната, където бизнесът се среща с младите хора и им предоставя шанс за развитие и реализация в кариерата. По традиция бургаското издание на форума дава възможност на хиляди млади хора да изберат и стартират бъдещата си кариера в подходящата компания и да заемат желаната позиция.
През годините „Националните дни на кариерата“ в Бургас са били посетени от над 3 000 души.
Резултатите от изминалите издания показват, че за 10 години над 137 500 студенти и млади специалисти от цялата страна са посетили форума в търсене на подходяща професионална реализация, а над 22 000 от тях са започнали работа или стаж в желаната от тях компания.


Подобни публикации