11

дек

ribbon

Коледни изненади 2012 подготвят в ГРЕ-Бургас

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Богата предколедна празнична програма има амбицията да реализира Гимназията за романски езици «Г. С. Раковски» – Бургас. Ð’ нейната подготовка активно са се включили Ученическият съвет, Клуб «Училищни медии» и методическите обединения по изучаваните в гимназията езици – френски, испански, италиански и английски.

Вече са в ход конкурсите за коледни картички и коледна украса в училището. За класа с най-оригинална коледна украса на стаята ще има специална награда. Възпитаниците на паралелките с испански език пък ще се конкурират на фотографското поприще.
В навечерието на празниците ще бъде обявен и „Класът с най-коледен дух” – това ще бъде онази паралелка, закупила и изпратил най-много коледни картички, като за целта в партера на училището е поставена специална пощенска кутия.

За петък е насрочена коледната среща на хандбалните отбори на Френската и математическата. Тя ще се проведе в спортна зала Младост от 12 часа. Организаторите на празниците напомнят на съучиниците си, че на 17 декември е коледният концерт на бургаската хорова школа „Милка Стоева” , в който ще вземат участие много възпитаници на ГРЕ.
На 18 декември ще се проведе многоезично състезание под наслов Christmas around the world. В него са включени и четирите европейски езика, изучавани в гимназията. Ден по-късно ще бъде огкрит коледният базар-конкурс за коледни вкусотии и картички, за участие в който са поканени всички учители и ученици.
Кулминацията нап разниците ще бъде в последния учебен ден за тази година – 21 декември, когато Дядо Коледа, Снежанка и джуджета ще раздават поща, награди и изненади, а също и големият празничен концерт на талантите от гимназията в залата на Бургаската опера.


Подобни публикации