22

мар

ribbon

БСУ домакинства национален студентски конкурс

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Над 60 участници с доклади от различни университети в страната: СУ „Св. Кл. Охридски”, УНСС София, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, Академия на МВР, Шуменски университет, ВТУ „Тодор Каблешков”, НБУ и др. ще се състезават в Националния конкурс за студентско научно творчество с международно участие в Бургаския свободен университет.

За първа година в научната проява ще участват студенти от Англия, Германия и Словакия. От БСУ в предварителния кръг участваха над 100 студентски разработки, най-добрите от които са класирани за Националния конкурс.

Наградният фонд на конкурса предвижда Специална награда на Ректора за най-добра студентска разработка, награди за първо, второ и трето място в съответните категории, както и награда за научен ръководител. Най-добрите реферати ще бъдат включени в ежегодния сборник “Студентско научно творчество” и ще участват в аналогични конкурси на други висши училища. Форумът ще се открие на 24 март в 9 часа в зала 208 на БСУ от проф. дпн Галя Христозова – зам.-ректор по НИД и МС.


Подобни публикации