28

яну

ribbon

Музицирайте с “Горещ пясък“

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

Ако обичате да слушате музика, да говорите за музика, ако сте изпълнител, а защо не и създател на музика, то Акустично с “Горещ пясък“ е точно за вас. В последния ден на месеца – 31 януари, музикантите от една от най-бургаските групи стартират своя най-нов проект. Акустично с “Горещ пясък“ е концерт, но и повече от това.

Ð’ края на всеки месец освен да представят в акустичен вариант любими свои и чужди парчета, момчетата (и момиче) от бандата канят всички с интерес към музиката на разговор по различни музикални теми, а защо не и да посвирят заедно… Целта на срещите – освен приятно и различно преживяване, е да се обменят идеи, знания, опит между хора, обединени от любовта си към музиката, а защо не и да се постави начало на нови бъдещи проекти. Всичко това ще се случва в приятната обстановка на зала „Петя Дубарова“ в Културен център Морско казино.
„Акустично с Горещ пясък“ ще се провежда всяка последна седмица от месеца в продължение на цяла година. Входът е свободен. Първото издание, на 31 януари /четвъртък/ е от 18.30 часа.
Група „Горещ пясък” води началото си от 1992 г. Оттогава до днес в състава й са били различни музиканти, като от 1993 г. до 2011 г. неин фронтмен е големият композитор, поет и певец Пламен Ставрев. Днес членове на групата са: Стефка Емилова /вокал/, Светослав Михайлов /китара и вокали/, Ясен Димитров /клавишни и вокали/, Георги Русев /бас и вокали/, Росен Сеновски /китара/, Валентин Чанев /перкусии/, Атанас Миларов /ударни/.
„Акустично с Горещ пясък“ се организира по инициатива на „Горещ пясък“ и Община Бургас в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019 г.


Подобни публикации