9

авг

ribbon

Догодина пускат в морето Spirit-феновете

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

Достъпът до водата на следващия „Spirit of Burgas” ще е разрешен, при необходимите мерки за сигурност. Това каза кметът на Бургас Димитър Николов. Досега на меломаните не се позволяваше да влизат във водата по време на трите фестивални нощи. Четирите яхти с туристи, които акостираха до Централния плаж за концерта на The Prodigy, накараха общината да помисли и за отваряне на фестивала към морето и за предлагане на забавления и на феновете, които пристигат с яхти и други плавателни съдове.

Плажните музикални събития в Несебър също свидетелстват, че достъпът на посетителите не трябва да се ограничава. Разбира се на бургаския плаж това ще се случва с необходимите мерки за сигурност. Във втората фестивална нощ феновете коментираха пред екип на “BurgasInfo”, че догодина идването с яхта на Спирита може да се превърне в мода към която да се присъединят.
„Spirit of Burgas е добра реклама за страната и за града. Фактът, че няколко дни след провеждането му вече е номиниран за най-добър музикален фестивал в Европа може само да ни радва”, каза кметът Димитър Николов.


Подобни публикации