12

дек

ribbon

Еротичен календар ще вдъхновява фермерите

Първото по рода си издание у нас копира опита на напредналите демокрации

Публикувано в: България;
От: pointburgas

Социална мрежа на българските фермери – Фермер.БГ,  пусна първия по рода си български еротичен календар с фермерска визия. Изненадата е в унисон с празниците и цели да разведри ежедневието на българските фермери чрез един по-нестандартен поглед към ежедневните ситуации. Подобни инициативи, които да зарадват фермерите към момента се случват само в страни като Германия, Англия и др.

Фотосесиите за календара стартират още през Март 2010 г.. Оказва се, че за подобна инициатива никак не е лесно да се подберат фотомодели, които да газят в полето, да влизат във ферми, да се качват на трактори и да галят крави.

“Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми”, коментира основателят на Фермер.БГ Борислав Борисов, който е и автор на фотографиите.

Феновете на красивите жени и земеделската техника могат да видят Лъчезара Кънчева, изцапана в масло, докато ремонтира трактор и куп миски, които мият кални земеделски машини.

На страниците на календара присъстват Златка Димитрова (плеймейтка за 2009 ), Малта Пандева (Playboy 2010), Иванина (от “Биг брадър”), Силвия Димитрова-Бахати (Мис Силикон 2009 ) и др.


Подобни публикации