7

мар

ribbon

Внучка на Рашидов открадната с мерцедеса на баща й

Публикувано в: България;
От: pointburgas

Неизвестни лица са откраднали тази сутрин автомобил, в който било едно от внучетата на министъра на културата Вежди Рашидов, съобщиха източници от МВР, цитирани от БТА. Инцидентът е станал малко след 8.00 часа в района на “Интерпред” в столицата, където учело едното внуче на министъра.

Според първоначалната версия на полицията, когато синът на Рашидов Вадим излязъл от колата си мерцедес S класа, за да придружи едното си дете до училището му, автокрадци се промъкнали в автомобила и потеглили, без да забележат, че вътре е другото дете на Вадим – деветгодишно момиченце. Бащата веднага се е обадил на телефон 112.

Детето е било открито невредимо на следващата пресечка, където крадците го накарали да слезе. Час по-късно открадната кола била намерена изоставена в квартал “Бокар”. Извършителите обаче все още не са задържани, уточняват от МВР.

По-късно от Министерството на културата съобщиха, че министър Вежди Рашидов е благодарил на органите на реда за бързата реакция и оказаното съдействие “във връзка с


Подобни публикации