28

юни

ribbon

Бургазлия иска да става кмет на София

Публикувано в: България;
От: pointburgas

Депутатът от “Атака” – бургазлията Николай Пехливанов е кандидатът на партията за кмет на София. Това обяви във вторник лидерът й Волен Сидеров. Според него единствено Пехливанов е подходящ за кмет, защото останалите заявени номинации били “представители на статуквото”.

Сидеров посочи, че Николай Пехливанов досега не е участвал в управлението на града и не е натоварен с неговите негативи, което според лидера на “Атака” било едно от основните му преимущества. По думите на Сидеров продължавала корупцията в общината.

Той заяви, че на предишния местен вот съпартийците му са дали предимство и кредит на доверие на сегашния кмет Йорданка Фандъкова, който не се е оправдал. Проблемите на столицата останали нерешени като, например, паркирането, инфраструктурата и управлението на парите на града.

Според Пехливанов тези практики могат да бъдат ограничени с един прозрачен бюджет. Пехливанов декларира, че няма да допусне друг инцидент като този пред джамията Баня Башъ, защото, ако бъдел избран, веднага щял да спре високоговорителите на религиозния храм.


Подобни публикации