21

юли

ribbon

Аниме и манга – в събота в НДК

Публикувано в: България;
От: pointburgas

За шеста поредна година AnimeS-bg.com събира феновете на популярното японско изкуство аниме и манга. Партито ще се проведе в клуб „Елемент” в НДК на 23 юли – събота, като началото е 11:00, а краят на купона 20:00 часа. Мястото е избрано с оглед на големия си капацитет (над 1500 правостоящи места), както и с оглед на подходящите за целите на събитието дизайн и мултимедийни възможности.

Шоуто ще включва много елементи. Освен богатата музикална програма, която съчетава няколко от най-популярните музикални стилове, ще има игри с публиката, косплей конкурс, турнир по електронни игри, връчване наградите в станалия традиционен конкурс за Miss и Mr AnimeS. Не на последно място, събитието ще бъде оживено от специална програма, включваща аниме визуализации.

Тази година в електронната част на партито, феновете ще имат възможността да станат свидетели на множество турнири, сред които турнир по StarCraft 2 (PC), Mortal Kombat 9 (PS3), както и World Of WarCraft TCG. Разбира се, са осигурени и подобаващи награди. Едната от тях е Spectral Tiger (един от най-редките маунтове в света за WOW), гейм фигурки, оригинални игри, мърчъндайз, манги и други.


Подобни публикации